Mijn naam is Kelly Grootscholte, ik ben 26 jaar en sinds kort in dienst bij Westland Workwear. Inmiddels heb ik mijn proeftijd doorstaan, dus tijd om mezelf aan u voor te stellen!

Na twee weken inwerken, onderging ik mijn eerste vuurdoop, aangezien Leon genoot van een welverdiende vakantie met zijn gezin. Uiteraard niet ideaal, maar met regelmatig bel- en mailverkeer (gelukkig werkte de wifi in Noorwegen redelijk mee) heb ik de boel goed draaiende kunnen houden en verschillende klanten blij kunnen maken met hun nieuwe werkkleding.

Nu Leon weer veilig terug in het land is, is de taakverdeling weer zoals we die in gedachten hadden. Ik ga Leon op kantoor zoveel mogelijk werk uit hand nemen, zodat hij meer op pad kan om u nog beter te adviseren! Mijn takenpakket is heel divers en bestaat onder andere uit: offertes maken, orders invoeren, kleding bestellen, kleding bedrukken, kleding afleveren, telefoon aannemen, mailbox beheren, website beheren, social media beheren en de nieuwsbrief versturen. Ik heb er zin in!