De werkzaamheden van het Hoogheemraadschap van Delfland zijn niet altijd zichtbaar, maar we hebben er wel dagelijks mee te maken. Het waterschap zorgt voor de dijkbewaking, monitort de waterkwaliteit in de regio en zorgt voor de zuivering van het afvalwater. Uiteraard hebben de medewerkers hiervoor de juiste bedrijfskleding nodig. Daarom hebben wij ons ingeschreven voor de aanbesteding en mogen wij met trots vertellen dat wij:

De komende jaren kledingleverancier van het Hoogheemraadschap van Delfland zijn!

En hier zijn we heel erg trots op! Na al tijdelijk (i.v.m. een overgangsperiode) de bedrijfskleding te hebben geleverd, zetten we de samenwerking met een goed gevoel voort!

Het kledingpakket bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters, vesten, overhemden, parka’s, softshelljassen, overalls, werk- en spijkerbroeken, regenkleding, thermokleding, signalisatiehesjes, handschoenen, mutsen, helmen, werkschoenen, werklaarzen en sokken. Waar mogelijk persen wij het logo van Hoogheemraadschap van Delfland op de kleding, zodat de medewerkers goed zichtbaar zijn. Dit is natuurlijk belangrijk als zij in de polders en op de dijken metingen verrichten en onderzoeken uitvoeren.