Onze stagiair Killian heeft een leuke actie opgezet! Maak kennis en profiteer:
“Mijn naam is Killian van Mil, ik ben 17 jaar en woon in Monster samen met mijn moeder, zus en broertje. In mijn vrije tijd ben ik actief in de sportschool en voetbal ik graag. 

Sinds 8 mei ben ik bij Westland Workwear in dienst als stagiair. En dit bevalt erg goed! Het was in het begin wel erg veel informatie wat allemaal mijn kant op kwam. Want ik heb nog niet veel ervaring met verkoop en ik wist voordat ik bij Westland Workwear stage ging lopen niet veel van bedrijfskleding af. Ondertussen weet ik er gelukkig al een beetje meer vanaf, maar ik zal nog wel hulp nodig moeten hebben in sommige gevallen! Gelukkig heb ik hele behulpzame collega’s. Het werk zelf is heel leuk om te doen. Af en toe druk, maar gelukkig ook wel tijd om een praatje te maken.”

Aanbieding:
In samenwerking met WorkMan Professional Workwear hebben wij een nieuwe catalogus uitgebracht. Wanneer de temperatuur buiten stijgt, stijgt het ons ook een beetje naar het hoofd. Daarom heeft Killian deze maand een leuke actie:

Een Super Heavy T-shirt + Outfitters poloshirt + D-Sign Bermuda short voor slechts €39,50* en ontvang daarbij een gratis catalogus van WorkMan!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom gezellig langs in onze showroom in Naaldwijk. Wij zijn iedere werkdag van 15:00 tot 17:30 uur geopend, wel graag even een afspraak maken via verkoop@westlandworkwear.nl of 0174-626888 en vraag naar Killian.

 

*Meer informatie en voorwaarden:

  • De kleding is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.
  • Het bedrukken of borduren van de kleding is op aanvraag.
  • De prijzen zijn exclusief btw.
  • De aanbieding loopt van 24 mei t/m 16 juni 2017.