Zoals u wellicht gemerkt heeft, hebben wij de prijzen van sommige artikelen verhoogd. Dit kan verschillen van een tiental centen tot een paar euro. Wij snappen dat dit voor u als klant vervelend is. Daarom informeren wij u graag over de reden hiervoor.

Het overgrote deel van onze leveranciers heeft hun prijzen dit jaar met een aantal procent verhoogd. Dit gebeurt vrijwel ieder jaar, alleen wel in mindere mate en de afgelopen jaren hebben wij dit dus ook niet één op één doorgevoerd in ons systeem. Maar, u begrijpt, uiteindelijk zijn wij ook min of meer verplicht om met deze verhoging mee te gaan. Vanwege het aantal leveranciers dat de prijzen verhoogt én de mate van de verhoging hebben wij dit jaar besloten om deze wijzigingen ook in onze artikelen door te voeren.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Wellicht hebben wij al contact met u gehad over de toepassing van de prijswijzigingen op uw persoonlijke assortiment. Zo nee, of heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op via info@westlandworkwear.nl of 0174-626888.