Als toonaangevend bedrijf in het Westland kan Koppert Cress natuurlijk niet zonder mooie bedrijfskleding. Wat een eer dat wij alle medewerkers blij mochten maken met een nieuwe outfit!

En niet zomaar een outfit,  maar kleding die speciaal voor hen is geproduceerd! De vesten en polo’s (lange en korte mouwen) zijn volledig afgestemd op de huisstijl van het bedrijf, er zit zelfs een label in met hun eigen naam! Omdat Koppert Cress zijn medewerkers er graag bij wilde betrekken, hebben alle collega’s in een enquête hun voorkeur kunnen doorgeven. Vervolgens is er een definitief ontwerp gekozen en kon de productie beginnen. Inmiddels zijn er nog een aantal bestellingen geplaatst en zijn er al meer dan 2000 kledingstukken in Monster afgeleverd.

Wij danken Koppert Cress, en in het bijzonder Yvonne de Water en Jan van Berkel, voor deze leuke opdracht! Veel werkplezier in jullie nieuwe werkkleding!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van op maat geproduceerde kleding die precies bij uw huisstijl past? Maak eens een vrijblijvende afspraak.