Het stond al langer op de planning, maar gaat nu eindelijk gebeuren: onze showroom krijgt een flinke opknapbeurt! Dit is natuurlijk super gaaf, maar betekent helaas wel dat u onze showroom vanaf donderdag 28 maart tijdelijk niet kunt bezoeken. Uiteraard staan wij u gewoon telefonisch en via de e-mail te woord. Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en wij nemen die zoals gebruikelijk in behandeling! Ook voor korte vragen of het ophalen/brengen van spullen zijn wij op werkdagen gewoon van 15.00 tot 17.30 uur aanwezig.

Wij denken ongeveer 3 weken nodig te hebben om alle werkzaamheden af te ronden, dus rond 18 april verwachten wij u weer te kunnen verwelkomen in een volledig vernieuwde showroom!

Omdat alle muren opnieuw geverfd worden en een nieuwe vloerbedekking gelegd wordt, moeten alle stellingen en kleding uit de showroom gehaald worden. Naast de showroom, pakken wij ook gelijk het kantoor aan. Op donderdag 28 maart gaan we beginnen met het weghalen van een tussenmuur, waardoor we meer kantoorruimte krijgen. Helaas zal dit slopen ook de nodige herrie en rotzooi met zich meebrengen, maar wij hopen dat u hier zo min mogelijk overlast van heeft. Daarnaast mogen de muren in het kantoor ook een likje verf verwachten, komt er nieuwe vloerbedekking en komen er nieuwe bureaus.