Persoonlijke service, betaalbare kwaliteit, groot assortiment, snelle levertijden

Persoonlijke aandacht

Westland Workwear werkt voor uiteenlopende branches, diverse opleidingsinstituten en tal van verenigingen in Zuid-Holland. Met een compact en betrokken team kunnen wij persoonlijke aandacht garanderen en snel schakelen. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, die net als wij veel waarde hechten aan kwaliteit en service.

Wettelijke eisen

Met een goed en eerlijk advies leggen wij het fundament voor een plezierige relatie en een tevreden klant. In overleg met u bepalen wij aan welke eisen uw bedrijfs-, promotie- of sportkleding moet voldoen. Wij kennen de verschillende producten en materialen op ons duimpje en kunnen u dus uitstekend adviseren. Natuurlijk weten wij ook aan welke wettelijke eisen bedrijfskleding moet voldoen. Verwacht daarom van ons een pro-actieve houding: wij denken mee, stellen kritische vragen en komen met alternatieven en verrassende ideeën.

Transferdruk

Wij beschikken over een eigen machine voor transferdruk. Daarmee kunnen wij uw kleding voorzien van een logo of tekst. Dat beeldmerk houden wij voor u op voorraad en zo kunnen wij bij een vervolgorder snel en zonder opstartkosten leveren.

Showroom

In onze showroom in Naaldwijk bent u van harte welkom om de verschillende artikelen te zien, te voelen en te ervaren. Twijfels over de juiste keuze? Wij geven u graag de mogelijkheid om een kledingstuk een poosje uit te proberen. Alles voor een tevreden klant!

ARBO tips

  • werkkleding bij warm weer

Kleding bij warm weer

mei 23rd, 2016|0 Reacties

In de Arbowet is vastgelegd dat de temperatuur op de werkplek niet nadelig mag zijn voor de gezondheid van de werknemers. Als een bedrijf kan voorkomen dat werknemers onder een schadelijke temperatuur hun arbeid moeten [...]

Arbotips! Schoenen

april 5th, 2016|0 Reacties

Wanneer gebruik je nu welke werkschoenen? Deze vraag horen wij heel vaak, maar hoe zit dat nou precies? Welke richtlijnen zijn er voor werkschoenen en wat betekent dat voor uw bedrijf? Hieronder de uitleg [...]

Kennis maken met Westland Workwear?

Uw naam (verplicht)

Naam bedrijf

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Stuur mij een catalogusBel mij terugMaak een afspraak

Uw bericht